Τι είναι το NashiΩφελήματα του Nashi

Ωφελήματα της Κατανάλωσης του Nashi

Τι κάνει τα φρούτα αυτά τόσο καλά για σας;

 1. Έχουν ψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.

  Οποιοδήποτε φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά προστατεύει τα κύτταρα μας, βελτιώνει την μνήμη, βοηθά στην χώνεψη, μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπαθειών, δυναμώνει την όραση, σας κρατά σε εγρήγορση, κρατά την χοληστερόλη σας σε κανονικά επίπεδα, είναι πολύ καλή πηγή λιπαρών οξέων και καταπολεμά τις ελεύερες ρίζες που προκαλούν ασθένειες. Το Nashi είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση προβλημάτων του ουρικού και του πεπτικού συστήματος.

 2. Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τις 19 υπερφρούτα του πλανήτη.

  Πηγή: 19 Σούπερ Φρούτα – Φρούτο Nashi

 3. Έχουν χαμηλότερο ποσοστό ζάχαρης από τα μήλα και τα αχλάδια.

  Τα Μήλα περιέχουν περίπου 10 γραμμάρια ζάχαρης για κάθε 100 γραμμάρια μήλου.
  Τα Αχλάδια περιέχουν περίπου 16.4 γραμμάρια ζάχαρης για ένα κανονικού μεγέθους αχλάδι.
  Τα Nashi περιέχουν 7.05 γραμμάρια ζάχαρης για κάθε 100 γραμμάρια Nashi

 4. Είναι πλούσια πηγή πηκτίνης και διαιτητικών ινών.

  Οι φυτικές ίνες δεν περίεχουν θερμίδες και είναι απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής, βοηθώντας στην διατήρηση της ζάχαρης στο αίμα σε κανονικά επίπεδα.

 5. Προσέχετε τη σιλουέτα σας ή Βρίσκεστε σε δίαιτα;

  Το Nashi είναι ιδανικό ως μέρος μιας διατροφής για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Το Nashi προσφέρει στον οργανισμό μας συστατικά που χρειαζόμαστε για υγιή μεταβολισμό και παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, χοληστερόλη και νάτριο. Είναι εμπλουτισμένο με κάλιο και απαραίτητα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός αλλά και με βιταμίνη C, βιταμίνη B, βιταμίνη E, K, νιασίνη, ασβέστιο, μαγνήσιο και φωσφόρο.

 6. Έχει μεγάλη θρεπτική αξία για παιδιά και βρέφη.

  Το Nashi είναι γευστικό και υγιεινό για τα παιδιά και τα βρέφη. Θα το αγαπήσουν σίγουρα. Απλά συμπεριλάβετε ένα στο σχολικό τους γεύμα κάθε μέρα ή φτιάξτε τους σπιτικό παγωτό με Nashi. Μπορείτε να βράσετε το Nashi στον ατμό (καλύπτοντας το για διατήρηση των διατροφικών του αξιών) μέχρι να μαλακώσει και να φτοιάξετε πουρέ στο μπλέντερ. ‘Ετσι αποτελεί μια ιδανική τροφή για βρέφη.

Τρώγοντας Nashi και διατηρώντας την υγεία σας γίνεται ευχαρίστηση

Paidiatros.com

Εγκρίνει το Nashi ως ιδανικό για παιδιά